Om S-blox

We give business the social touch needed for true collaboration

Om os

“Smart Blocks” også kendt som “S-blox” er en teknologisk start-up – rettet i mod at blive en del af det spirende disruptive marked. Vi trækker på en rig erfaring fra samarbejdseksperter og stiler mod at starte på en frisk med at levere løsninger, der er baseret på eksisterende teknologier, uden at lade utidssvarende systemer eller høje investeringer holde os tilbage.

Vi mener, at kommunikation skal være overkommelig i pris (billig) og følger derfor en mobile-first metode baseret på forbrugerinteresse for at kunne levere en alternativ kommunikationsløsning til en meget lavere pris (ofte pay-per-use og uden opstartsudgifter), der er meget fleksibel og nem at implementere.

Vores smarte ”blocks” gør det muligt for virksomheder at fuldende matches brugere imellem og facilitere udvikling og udveksling af tjenester, ydelser og social valuta for derigennem at skabe værdi. Med andre ord giver s-blox din virksomhed det sociale islæt den behøver for mere og bedre samarbejde.
Smart Blocks

Our solutions

“S”’et i vores navn står også for sikkerhed, så kommunikationen skal ikke alene være smart, men også sikker. Derfor har vi sikret os, at Entreprise Security er et fokusområde og en af vores specialer. Vi har en mobil-sikkerhedsstruktur, som kan guide virksomheder til at tænke på det fulde trusselsbillede, der eksisterer og siden til at definere en mobil sikkerhedsstrategi, som tager højde for disse trusler. En strategi om først og fremmest at sikre de mobile enheder og dernæst at sikre indhold og samarbejde, ved at sikre applikationer og data for så til sidst at håndtere adgang og svindel. Vi tænker på disse udfordringer som en helhed. Vores løsninger skal tilbyde gennemsigtighed og kontrol af kundernes netværk og tillade dem at identificere sårbarheder i netværk, udelukke mistænkelige enheder og lette sikker overførsel af applikationer og data til enheder.

Our Mission

Vores målsætning er “at indtage en regional førsteplads indenfor ICT og tilbyde mest for pengene til alle vores kunder” .
S-blox | Our solutions
Se demo Gratis prøveperiode Kontakt os

Giv dine brugere mulighed for at mødes, dele indhold, tilføje billeder, lyd og tale sammenS-Blox is currently in beta launch and full launch date will be announced shortly

Our Partners

  • Fire Eye
  • Utimaco
  • Mobile Iron
  • Hewlett Packard Enterprise
  • Certes Network
  • Fore scout
  • The security Bureau
  • Moxtra