S-Blox Application

mobile + desktop + web Application

Arbejd smartere, når du vil, hvor du vil og med den samme gode oplevelse.

get started today

Du har kontoret med i hånden


 • Sider

  Opbevar ethvert dokument så det kan deles eller gemmes og tilføj bemærkninger.

 • Møde

  Tale-/videokonference, du kan mødes med det antal personer, du vil i real-time – et sted, der styrker samarbejdet. Del din skærm, gennemse dokumenter og gem optagede møder i bestemte mapper.

 • Integration med eksisterende løsninger

  Gem e-mails fra din yndlingskunde lige ned i den rette mappe og integrer med 60 forskellige applikationer, så du kan tilgå indhold og information via native web hooks (Det hedder det også på dansk – skal det oversættes skal I skrive et eller andet a la ”systemintegration”

 • Foretag og modtag opkald

  Foretag og modtag eksterne DID SIP opkald.

 • Chat og fil deling

  Undgå besværlige e-mails. Skab tekst- og lydchats, importer billeder, videoer eller andre filer og tilføj flotte billeder og lydkommentarer – alt sammen i én samtale

 • to-do

  At uddelegere og holde styr på opgaver bliver lettere end nogensinde. Tildel opgaver og deadlines til grupper eller personer og vedlæg relevante filer direkte i forbindelse med en samtale/chat.

 • Kommenter dokumenter

  Du kan kommentere i alle farver, former og fremhæve, tilføje kommentarer inklusiv lydkommentarer og underskrifter.

 • SØG OG PROFILERING

  Nu kan nogen søge efter og finde den rigtige person til jobbet med de rigtige færdigheder og ekspertise, tilslutte ham straks og føje ham til sit netværk.

Available on Android and IOS

Download today and enjoy the App, Click directly on any of the links
below to Download the App from IOS or Play Store.

Mobilt håndsæt / stativer

For For dem, der følelsesmæssigt er knyttet til håndsætskonceptet til stationær telefoni, har vi mobiltelefonstativer med håndsæt, der er specielt designet til dem til at overføre deres mobiltelefoner til et desktop IP-telefonsæt uden at skulle investere i et. Igen, S-Blox-appen, der kører på mobiltelefonen, er alt, hvad der kræves….

.... Selvfølgelig, hvis du stadig har lyst til at have en Desktop SIP-telefon, understøtter vi det også ved hjælp af vores indbyggede SIP-klient, der parrer vores S-Blox-klient til det fysiske telefonsæt.

Apple watch og S blox

Modtag vigtige beskeder, opdateringer og advarsler på dit håndled hvor som helst og fra hvem som helst. Svar hurtigt ved at besvare direkte…